En god idé til i morgen

Bedre start på dagen

– Mange kvinner har funnet ut at det er en flott måte å komme nærmere partneren sin tidlig på dagen, og i tillegg er det en bedre måte å starte opp dagen på, sier hun.

Sex om morgenen er imidlertid noe annet enn sex om kvelden.

Når solen står opp kommer også dagslyset som vil avsløre noe mer enn det blafrende telys en lun aften vil. Bustete hår, et sminkeløst ansikt og spraytanskillet etter årets julebord kommer til syne.

Les også: Disse angrer minst på julebordsexen

Naturlig er også sexy

– Dette handler om kjapp, hemningsløs «feelgood»-sex som skal gi dere begge en god start på dagen, forteller Dr. Geer.

Det er allikevel ikke sånn at du ikke skal føle deg noe bra, for da blir som oftest ikke sexen bra heller. Men Dr. Geer minner om at å føle seg sexy ikke nødvendigvis kommer av hvordan du faktisk ser ut, men hvordan du føler deg, og du kan føle deg sexy om morgenen også.

– For at du skal føle deg sexy, kan du tenke på at det er veldig tennende for partneren din å se deg helt naken og naturlig, og i tillegg tenk på følelsen av at han blir like tent av deg selv om du ikke har ordnet deg for dagen, sier hun.

Les også: Disse julegavene varmer litt ekstra

Husk de erogene soneneEn god idé til i morgen

Den viktigste regelen for morgensex er imidlertid at du ikke skal planlegge det, selv om det er blitt sagt at det beste tidspunktet er mellom syv og ni. Spontaniteten er noe av det som gjør det sexy og å legge inn en huskelapp på telefonen vil nok ødelegge stemningen. 

Du kan imidlertid huske å legge noen mintpastiller i nattbordskuffen så slipper dere i alle fall drageånden.

Hvis du ikke har brukt opp all tiden til forspill ved å rote i vesken etter mintpastiller er det allikevel ikke sikkert det er mye tid igjen til å varme opp før vekkerklokken ringer igjen. Derfor har Dr. Geer spesielt et tips til menn. Heng dette på kjøleskapsdøren snarest:

– Husk alltid hennes erogene soner! Bruk hennes mest erogene soner for at også hun skal komme i stemningen. Det kan enten være å kysse henne, kysse henne i nakken, ta på brystene hennes eller andre steder du vet tenner henne. Sørg for å inkludere disse hver eneste gang, og ikke stress gjennom dem ettersom det bidrar til at sexen blir god for begge parter, sier Geer.