Slik har dere stille sex

Velg riktig tidspunkt

Å sette i gang en tantisk sexseanse på det gamle gutterommet ti minutter før ribba serveres er neppe ideelt. Etter middag når alle trekker seg tilbake en liten stund er bedre, eventuelt får dere holde fingrene fra fatet til sengetid.

Senk forventningene

«Snikesex» kan være spennende, men ikke forvent de store orgasmiske åpenbaringene i en familietett romju. Dette er tiden for de enkle gleder. Nyt dem, og ikke bli skuffet om akten ikke akkompagneres av englekor og basuner og kuliminerer med med salutter og fyrverkeri.

Gå rett på sak

Sorry, men har dere lite tid for dere selv får dere droppe forspill som varer i 30 minutter. Dette er heller ikke tiden for eksperimentering. Kjappiser er stikkordet. Dere vet hvilke teknikker som funker. Bruk dem for hva de er verdt - og spar de nye triksene til nyttår.

Sex fra 1-60 minutter

Vær gavmild

Det er jul, ikke sant? Konsentrer deg om partnerens nytelse. Dersom han gjør det samme for deg bør dere begge få godt utbytte av lekestunden. 

50 feil kvinner gjør i senga
50 feil menn gjør i senga

Skap distraksjoner
Slik har dere stille sex
Ok, alle i familien vet at dere er et par og at dere etter all sannsynlighet ligger sammen. Litt diskresjon setter nok likevel de fleste pris på. Er det radio på rommet dere bor på så skru den på før dere setter i gang. Dersom partneren din ikke klarer å undertrykke et stønn, så kamulflér det ved å hoste. Og hva med å ta en tur på badet sammen? Her er det mange lydkilder som kan dekke over «godlydene». Dere trenger vel ikke nødvendigvis skylle ned på toalettet under klimaks, men skru på krana i vasken eller rett og slett ta en dusj sammen.