Dropp dette kysset

Anakonda-klining eller torskekyss? Sjekk om du gjør en av disse vanlige kyssetabbene.

Ingen kyss er like, det er blant annet derfor det er bra. Men noen variasjonene styrer vi gjerne unna. Følger du disse reglene, er du garantert å blir en superkysser.

Ikke bit tenna sammen

Skill leppene litt når du kysser, og unngå å kysse med sammenbitte kjever. Det gir signal om at du mildt sagt ikke er interessert i klining i det hele tatt. 

Hold fokuset

Når du har kysset noen sekunder, fortsett gjerne litt til. Hvis du er mann, er det ikke så smart å sikte seg inn mot halsen eller puppene etter to sekunder med småklining. Kysser du en jente for første gang, er dette en helt og absolutt regel som ikke kan sies sterkt nok. Er du jente, bør du også holde fokuset på mannens ansikt før du fortsetter lenger sør. 

Hvem er sterkest?

Unngå å innlede en brytekamp med din medkyssers tunge. Det skal være mykt og godt, ikke en styrkeprøve. 

1-2-3-Sluuuuuuk...?

Ikke gap over for mye. Du er ikke en anakonda i ferd med å sluke sitt bytte. 

Kvinner må kysse 29 menn
Vi har kjendissex i søvne

Ikke vær creepy

Hvis du kysser en person for første, eller kanskje femte gang, prøv å holde litt kontroll på blikket. Litt forsiktig blikkontakt kan være fint og ømt, men å stirre på den du kysser med vidt oppsperrede øyne kan virke litt skremmende. 

Lær å kysse med stil

Unngå torskekysset

Kjenner du til slappe håndtrykk? Noen mennesker kysser på samme måten som de hilser, slik at det føles som å kysse en død torsk. Ikke bra. 

La drøvelen være

Husk at det er leppene og tunga du skal sikte på, ikke drøvelen. 

Kyss som stjernene

Den store kysseguiden

Kyss mer, lev lenger

Sminke eller klining?

Selv om både dagen og festen blir litt gladere med litt lipgloss eller leppestift, er det ikke sikkert din medkysser blir veldig glad over å få seig lipgloss i skjeggstubbene. Får du et hint om at han virkelig hater det, får du gjøre en prioritering mellom røde lepper på den ene siden, og klinings på den andre siden. 

Hemmelige sexfantasier
Den ultimate flørteguiden

Ikke uten invitasjon

Ikke slikk den andre personen i ansiktet, med mindre du får en klar og eksplisitt beskjed om at det er velkomment. Spytt blir fort kaldt og klissete når det er utenfor munnen. 

Ikke del på maten

Ikke gi deg i kast med råklining hvis du har tennene fulle restemat fra kyllingsalaten, spinatpaien eller peanøttsmørsausen. Hvis du skjønner at klininga kommer litt overraskende og tett på måltidet, kan du skylle munnen diskret med vann, vin, øl, brus eller hva du måtte ha på bordet.

Finn takten

Avpass klinetempoet etter den andre. Hvis du liker å bruke tunga som en hjulvisp, mens den du kysser er av det mer forsiktige slaget, kan du se langt etter et vellykket kyss. 

Ikke vær en skrustikke

Unngå å tviholde på den andre personens hode med begge hender. De fleste setter pris på litt stryking i ansiktet eller nakken, men å få hodet holdt som i en skrustikke kan utløse både klaustrofobi og panikk.

Meld fra i tide
Dropp dette kysset
Skulle du være så uheldig å ha herpes eller en annen smittsom sykdom i munnen, er det dårlig kysse-etikette å ikke gi beskjed om dette.